Galeri Humor » , » Kumpulan Bobodoran Sunda Lucu Bikin Ngakak

Kumpulan Bobodoran Sunda Lucu Bikin Ngakak

Bobodoran Sunda : Lilin Dina Geulas
Hiji murid nu kawentar bangor di kelas fisika nanya ka guruna
Murid : "Pak, sim kuring gaduh patarosan"
Guru : "Naon?"
Murid : "Hiji lilin nu hurung ditutup gelas, lilin eta pareum. Nu kitu teh nunjukeun naon?"
Guru : "Teu aya hawa dina geulas"
Murud : "Salah, Pa."
Guru : "Naon atuh?"
Murid : "Ngabuktikeun yen urang kirang padamelan"


Bobodoran Sunda : Paku Dibungkus
Di toko bahan bangunan
Asep : "Cik punten meser paku sakilo"
Pelayan : "Dibungkus?"
Asep : "Henteu, bade dituang di dieu (ceuk Asep keuheul)"
Pelayan : "&^%*#$"


Bobodoran Sunda : Mabok Ditengah Jalan
Hiji pemuda keur naek motor bari ngebut sataker kebek. Keur kitu, motorna ujug-ujug direm ngadadak bisi nabrak hiji pemuda nu keur mabok di tengah jalan.
"Dasar tolol! Mun mabok ulah di jalan atuh....!" ceuk nu tadi ngebut kesel jeung keuheul.
"Maneh nu tolol mah," bales nu mabok. "Sakitu ngebut, nabrak teu keuna..."


Bobodoran Sunda : Minum di Warung Kopi
Adun : "Mang kopi susu hiji!"
Emod : "Make es teu?"
Adun : "Nya make atuh, teu make mah jadi kopi uu"


Bobodoran Sunda : 22M Eta Maksudna Naonnya
Dua murid, Ade jeung Aa keur milu piknik ka museum. Manggihan mumi di hiji kaca. Handapeunana aya tulisan 225M.
Ade : "22M eta maksudna naonnya?"
Aa : " Sigana nomer mobil nu nabrakna baheula...."


Bobodoran Sunda : Kadaharan Paling Haram
Ali : "Kadaharan naon nu haram?"
Adun : "Babi..!"
Ali : "Nu leuwih haram deui?"
Adun : "Babi nu ngandung babi deui."
Ali : " Nu pangharamna?"
Adun embung eleh : " Babi nu ngandung babi teu boga bapa, siah...!"


Bobodoran Sunda : Pagawean Laknat
Adun: "Pagawean naon anu dilaknat ku Allah?"
Danu: "Ngarogahala!"
Adun: "Ari nu dilaknat ku Allah oge disatru ku setan?"
Danu: "Ngarogahala anak setan!"


Bobodoran Sunda : Ikan Laohan
Odoy : "Geuning mahal mahal teuing harga lauk teh."
Tukang lauk : "Pan lain sambarangan lauk, ieu lauk laohan anu awakna aya aksaraan, hurup hiragana lamun dihijikeun jeung lauk jalu sok dibeberik.
Odoy : Ya naon aksarana da uing mah teu ngarti ?"
Tukang lauk : "Wo Ai Ni"
Odoy : "Ari nu ieu mahal oge ?"
Tukang lauk : "Komo eta mah geus aya bandrolan dina awakna USD.1000,-"


Bobodoran Sunda : Jamu Sinini
Waktu asup ka kamar mandi anu ngahiji jeung sumur, siaki walahwah weuleuhweuh ngageroan sinin.
"Niniiiiiiiiii... tingali geura geuning biwir sumur ngegel timbaan !" ceuk siaki reuwas.
"Tong gujrud aki....puguh tadi teh jamu sari rapet nini tikecemplung kasumur!" jawab sinini bari keom.


Bobodoran Sunda : Ulang Taun
"Neng Dea, wilujeng ulang taun..." ceuk bapana Dea bari ngesun jeungmasihan kado.
"Dea ayeuna sabara taun?" Tanya bapana.
"13 taun pa..." walon budak bari imut. bapana kaget, da rarasaan budakna teh kakara umur 7 taun.
"Nahe gening tos 13 taun deui?"
"Apan taun kamari, abdi 6 taun, ayeuna 7 taun, janten 13 taun bapa!" ceuk budak calakan (MJ).

(www.ayoketawa.com)

Baca humor lainnya :


Terima Kasih telah membaca Humor terbaik di Gudang Humor Indonesia dengan judul : Kumpulan Bobodoran Sunda Lucu Bikin Ngakak
Ayo kirim Humor Anda melalui Form Kirim Humor
« Sebelumnya
« Prev Post
Selanjutnya »
Next Post »