Koleksi Carita Sunda Lucu Salaki Pamajikan

Ayo Ketawa! - Selain terkenal dengan keramah tamahannya, orang Sunda juga dikenal sebagai orang yang senang bercanda. Bagi sebagian orang Sunda, mungkin sehari tanpa bercanda itu seperti ibaratnya makan sayur tanpa garam, hambar.

Mulai dari yang paling muda hingga yang paling tua, bahkan yang sudah berumah tangga sekalipun pasti ada saja bahan yang bisa dibuat untuk candaan.

1. Ngawayuh

Istri : "Papa jahat! Kunaon teu ngomong kalau Papa teh nikah deui?"
Suami : "Kumaha ai Mamah teh, kan nikah teh ibadah. Lamun ibadah beja-beja jadina ria. Ngke Papa teu meunang pahala atuh.
Istri : "(๑•̀д•́๑)!!?"

2. Nomer palsu

Suami : "Mah, hate-hate loh nya, ayeuna seueur modus penipuan, sakapeung teda nomer HP, sakapeung teda nomer rekening"
Istri : "Heueuh pah leres, kamari abdi meser pulsa, teras tukang konternya mintain nomer kuring, teras abdi kaasih nomer palsu wae, emang abdi belet! huuhh"
Suami : "ಠಿ_ಠ!!???"

3. Ubar Stres

Suami : "Tadi ceuk dokter, Mama teu damang naon?"
Istri : "Teu kunanaon. Ngan rada stres we saeutik."
Suami : "Terus kudu kumaha ceunah, Mah?"
Istri : "Dokter mah nyarankeun Mamah teh sing tenang jeung ulah loba pikiran. Terus nitah liburan oge ka Paris, London atau Macau. Enakna liburan kamana nya, Pah?"
Suami : "Raos na urang mios ka Dokter sanes wae atuh Mah"

4. Teu rempan nilar

Istri : "Pak.., nga-udud wae.., teu rempan nilar?"
Suami : "Nggak!"
Istri : "Loh, naha kitu?"
Suami : "Emang naha? pan bantun korek.. lamun nilar nyalain deui ajah.."
Istri : "(°0°)!!"

5. Hoyong Selfie

Suami : "Mah, Lamun Papah hoyong Selfie kumaha?"
Istri : "Nya teu nanaon pah, asalkan ulah sering-sering...."
Suami : "Nya geus, papah nggak sering-sering naha mah, jangji"
Ahirna seminggu kalintang sang salaki ngapel ka imah mbak Selfie, margi teu kenging sering-sering.

6. Kaasih kado

Istri : Pah, sateuacan urang nikah, Papa sering pisan kaasih kado, naha ayeuna teu kantos deui kaasih-kaasih Mama kado??"
Suami : "Naon mama kantos tingal,pamayang kaasih eupan kanggo lauk anu atos ketangkep...???"
Istri : " Ó╭╮Ò"

7. Pinjemin ipad

Istri : "Pah tulung ambilin koran di sinjang Papah eta atuh"
Suami : " Ahhhh mamah ieu, jaman geus modern jiga kieu maos keneh koran, yeuh papah pinjemin ipad..
Kaliwat sang pamajikan neunggeul kecoa kalawan ipad dugi nilar! Sang salaki oge kapidara sarta kejang-kejang.

8. So sweet

Istri : "Pa, waktu kita bobogohan, kunaon teu pernah ngomong yen manehna miskin?"
Suami : "Lah, kan harita Papa geus ngomong sababaraha kali yen Mamah teh harta Papa hiji-hijina... Malih wanci eta mama ngomong "So sweet".

9. Henteu tiasa hurung

Istri : "Pah naon teu tiasa buka puasa na di gentos pake korma? teu udud mulu..."
Suami : "Geus kantos kucoba mah, nanging teu kantos tiasa hurung!"
Istri : "??!! heueuh Pah... heueuh, mondok wae di jabi antos wengi"
Suami : "Naon lepat kuring?"

10. Nyium Pamajikan

Istri : "Pah, tingali geura tetangga kita nu anyar pindahan kamari.."
Suami : "Ai kitu kunaon, Mah?"
Istri : "Tuh, unggal ek indit, suamina sok nyium istrina. Kunaon Papa teu kitu oge?"
Suami : "Papa ge hayangna mah kitu. Tapi Papa kan teu wawuh jeung istrina. Kumaha sih ai Mamah..."
Istri : " ୧( ಠ Д ಠ )୨"

11. Ronde kahiji

Sapasang salaki-pamajikan deui uplek lalajo Pertandingan Peureup di TV, sarta anyar ronde kahiji geus kelar...
Suami : "Wah.. teu seru yeuh,mangsa anyar Hiji Ronde geus K.O..!!! Ngebosenin pisan..!!"
Istri : "Hmmm, janten anjeun geus teurang pan anu abdi rasain??"
Suami : "(〇o〇)???!!"

12. Artos sial

Istri : "Pa, iraha kenging THR ti kantor?"
Suami : "Kamari, kan tos Papa kasih ka Mama..."
Istri : "Terus nu dilaci artos naon?"
Suami : "Laci nu mana?"
Istri : "Laci Papa nu panghandapna. Artosna teh aya na amplop warna coklat nu diselipkeun dina buku.."
Suami : "Oh, eta mah artos sial..."
Istri : "Naha geuning sial, Pa?"
Suami : "Enya, emang artos sial. Geus disumputkeun ge angger keneh kapanggih!"

13. Pamajikan gemi

Suami : "Bu, ieu aya artos 50 rebu, dicukupin nya kanggo 3 dinten, sukur-sukur tiasa kanggo seminggu"
Istri : "Nya pah, kanggo sataun oge tiasa kok.."
Suami : "Wah nanjung pisan abdi,gaduh bojo anu sae, geulis, sarta gemi deui. Dimeserkeun naon Bu, artos 50 rebu naha tiasa kanggo sataun..."
Istri : "Dimeserken penanggalan pah"

14. Ngiring yoga

Istri : "Pah.."
Suami : "heueuh Mah"
Istri : "Abdi kenging ngiring yoga nggak?"
Suami : "Ngiring wae mah, salila eta mere mangpaat kanggo anjeun, naha henteu?"
Saterusna maranehanana pirak, margi sang pamajikan langkung milih ngiring Yoga, selingkuhan sang pamajikan.

15. Emut mangsa kaliwat

Istri : "Papah teurang nggak, naha mamah gumbira pisan mainin janggut papah?"
Suami : "Emangnya naha, Mah?
Istri : "Saukur kanggo ngemut mangsa kaliwat Pah"
Suami : "Maksad anjeun kumaha Mah?"
Istri : "Sabot abdi mainin jenggot papah, janten emut tiheula, wanci gaduh keneh janggut...
Suami : "(•ˋ _ ˊ•)???!!"

(www.ayoketawa.com)