Humor Terbaru

Tampilkan postingan dengan label Bobodoran Sunda. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Bobodoran Sunda. Tampilkan semua postingan

Tebak-Tebakan Memakai Kata Bahasa Sunda

Ayo Ketawa! - Di kelas 1 Sekolah Dasar, seorang ibu guru mengajarkan Bahasa sunda kepada murid - muridnya. Berhubung baru saja masuk sekol...

Mantra Sakti Penyembuh Rasa Sakit

Ayo Ketawa! - Ada siswa SD, seorang anak Papua berusia 10 tahun, namanya Jacobus. Suatu hari Jacobus tidak sekolah. Keesokan harinya, Pak...

Cerita Lucu Orang Betawi Dan Orang Sunda

Ayo Ketawa! - Orang Betawi sedang membangun rumah, biar air tetap mengalir dia ingin mempunyai sumur sendiri. Dipanggil lah tukang gali sum...

Terjun Payung Teh Terjun Make Payung

Ayo Ketawa! - Kacaritakeun Solihin budak anu butut boga babaturan ngarana Ii nu kasep jeung Ginda nu super cool. Di hiji waktu barudak nu t...

Kunti Jeung Tukang Sado

Ayo Ketawa! - Dina hiji peuting kacaritakeun mang Udin tukang sado rek balik saenggeus mangkal di dayeuh, pas keur ditengah jalan mang Udin...

Jelema Pang Bodona Sadunya

Ayo Ketawa! - Deden jeung Dadan tatarucingan. Deden: "Dan! Ari jelema pang bodona di dunya ieu jelema naon?" Dadan: "Anu ...

Asep Memesan Pizza di Restoran Sunda

Ayo Ketawa! - Suatu Pagi, Asep datang ke sebuah restoran, lalu mulai memesan makanan... Asep : "Mas, saya pesan pizza 1 porsi yang l...

Cara Nyait tina Balai Sorangan

Ayo Ketawa! - Hiji pamuda ker anteng ngadingdiut dina motor sapanjang jalan lempeng sisi sawah, ngadadak pasarandog jeung jeung kandaraan s...

Balaga Lantaran Ayeuna Bogaeun HP

Ayo Ketawa! - Si Astahiam rada balaga lantaran ayeuna bogaeun HP, lain Hayam Pelung anu sok kongkorongok "putri diuk" wanci jana...

Bobodoran Sunda : Ubar Ngahuleng

Ayo Ketawa! - Isuk isuk Aki Komar nanya ka incuna : " Jang eta dina sirah nongnong kunaon benjol...??" " keur wengi ditek...

Kumpulan Bobodoran Sunda Lucu Bikin Ngakak

Bobodoran Sunda : Lilin Dina Geulas Hiji murid nu kawentar bangor di kelas fisika nanya ka guruna Murid : "Pak, sim kuring gaduh pat...

Smary Saklitinov Turunan Yugoslavia

Ayo Ketawa! - Di hiji kelas, bu guru anyar keur ngabsen murid-muridna. Bu guru katarik ku hiji ngaran, panasaran, nya dicalukan di murid nu...

Cerita Lucu Sunda : Diudag Pulisi

Ayo Ketawa! - Keur anteng ngagebér motorna, Odoy ngareret kana spion ari breh teh ditukangeun aya saurang pulisi keur ngudag manehna. Naja...

Jelema Pang Bodona Sadunya

Ayo Ketawa! - Deden jeung Dadan tatarucingan. Deden: "Dan! Ari jelema pang bodona di dunya ieu jelema naon?" Dadan: "Anu...

Naon Artina Institut..?

Ayo Ketawa! - Dina rangka pupujieun, Adun jeung babaturanana milu pelatihan teuing di ITB. Caritana hiji sobat Adun meuli gantungan konci ...

Anu Lolong Jeung Anu Gempor

Kacaritakeun aya hiji sobat ti bubudak nepi ka gede teu bisa pisah, nu hiji lolong nu hiji deui gempor, mun indit inditan pasti duanana arin...

Basa Bapa-Bapa Balanja Ka Palasar

Basa na Salasa jam dalapan Mang Dadang ngahaja jalan ka pasar Majalaya hayang balanja lalab-lalaban jang sarapan. Barang datang ka pasar nya...